ANKARA / ÇANKAYA - Ümitköy Anadolu Lisesi

2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI OKUL SERVİS HİZMETLERİ

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzun öğrenci taşıma işi Yeni Ayyıldız Turizm tarafından yapılacaktır.

Yeni eğitim ve öğretim yılında muhtemel servis güzergahları şöyledir:

Sincan(merkez), Eryaman, Etimesgut, Bağlıca, Batıkent, Yenimahalle(merkez), Keçiören(merkez), Bahçelievler, Çankaya (Oran, Balgat, Dikmen), Çukurambar-100.YIL, İncek (Ümitköye yakın bölgeler), Türkkonut, Yaşamkent ve Ümitköy çevresidir.

Keçiören(merkez), Bahçelievler, Çankaya (Oran, Balgat, Dikmen) için mutlaka şirket ile iletişime geçiniz.

Muhtemel servis kapsamına alınamayacak bölgeler; Yenikent, Fatih Mah, Ostim, Yenimahalle ve Keçiören’in merkeze uzak bölgeleri, Siteler, Mamak, Abidinpaşa, Çankaya’ nın merkeze uzak bölgeleri, Bilkent, Toki Turkuaz Vadisi, Yapracık ve Gölbaşı’dır.

Güzergah ayrıntıları ve zamanları okullar açılmadan bilinmemektedir.

İletişim için şirket yetkilisi: İzzet KÖSE 0533 748 40 18

Yayın: 29.06.2017 - Güncelleme: 29.06.2017 16:31 - Görüntülenme: 290