ANKARA / ÇANKAYA - Ümitköy Anadolu Lisesi

ERASMUS+ PROJEMİZ KATILIMCILARINI ARIYOR

ERASMUS+ PROJEMİZ KATILIMCILARINI ARIYOR!

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2023-1-TR01-K121-SCH-000163980 numaralı 2023 yılı Erasmus+ okul eğitimi akreditasyonu projesinin konsorsiyum üyesi olarak yer aldığımız “Ecoliteracy: For a Sustainable World!” adlı hareketlilik projesi kapsamında Nisan ayında 5 günlük İspanya hareketliliği gerçekleştirilecektir. Öğrenci seçimi iki aşamalı olacaktır. İlk aşamada öğrenci seçimi için aşağıda belirtilen yer ve saatte İngilizce seviye tespit sınavı yapılacaktır. Aşağıda belirtilen kriterleri sağlayan öğrenciler linki doldurarak 21 Aralık 2023 tarihine kadar başvurabilir.

Başvuru Kriterleri:

1.        10. Sınıf öğrencisi olmak,

2.       2022-2023 eğitim öğretim yılı başarı puanının en az 85 olması,

3.       Disiplin cezası almamış olmak.

Sınav Yeri: Ümitköy Anadolu Lisesi

Sınav Tarihi: 23.12.2023

Sınav Saati: 10:30

Sınav Süresi: 2 saat

Öğrenciler aşağıda belirtilen kriterler doğrultusunda alınan en yüksek puandan başlayarak mülakata çağırılacaktır.

KATILIMCI ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ

İstenilen kriter

Puan

İngilizce seviye tespit sınavı sonucu