ANKARA / ÇANKAYA - Ümitköy Anadolu Lisesi

Yarışma Konusu: Cumhuriyetimizin 100. Yılı

Katılım Şartları:

1- Yarışmaya daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış tek şiir ile katılmak gerekmektedir.

2- Yarışmaya gönderilecek şiirler Times New Roman fontunda, başlık dahil 12 punto ile, 1.5 satır aralığında, en çok bir A4 sayfası uzunluğunda yazılmış olmalıdır.

Başvuru:

Katılacak öğrencilerimizin AŞAĞIDA VERİLEN LİNKİ TIKLAYARAK formu doldurmaları, şiirlerini Word dosya formatında yüklemeleri gerekmektedir.

Ödül:

Kazanan öğrencimizin şiiri Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Sayısı ile yayın hayatına başlayacak olan okul dergimizde yayımlanacaktır ve bir kitap seti hediye edilecektir.

Seçici Kurul:

Semiha BAYSAL, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Ayşe Oktar YANIK, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Neşe EREL, Tarih Öğretmeni

Son Başvuru Tarihi:

8 Ekim 2023 Pazartesi

Birincinin Açıklanması ve Ödül Töreni:

27 Ekim 2023 Cuma

Eyl

Yeni eğitim -öğretim yılı açılış törenimiz okulumuz edebiyat öğretmeni Nimet AHREZ KOCAÇINAR rehberliğinde hazırlanan program ile yapıldı.

Okul müdürümüz Ramazan TOPTAŞ'ın açılış konuşmasının ardından tarih öğretmenimiz Neşe EREL, mezun öğrencilerimizden Hukuk Fakültesini kazanan Hale Tuana HANÇERKIRAN günün önemine ilişkin konuşmalar yaptı. Öğrencilerimizin okuduğu şiirler ile programımız sona erdi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

Büyük Zaferin 101.yılında Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

30 Ağustos ZAFER BAYRAMIMIZ Kutlu Olsun.

Tem

15 Temmuz' da yaşanan hain darbe girişiminde gazi ve şehit olan tüm vatanseverlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.